lauantai 28. joulukuuta 2013

Nyt sitä viintä & tulevan vuoden projekti..-20 kg :)

Joo viinii namnam. Löysin myös suklaata kaapin kätköistä. Maha röllöttää niin mukavasti tästä leopardipitsiyökkäristä että tulee ihan TUKSU-olo :D . No tällä itseinholla on hyvä ottaa vähän lissää viintä ja miettiä tulevaa treeni-ruokavalio settii..

TEEN SEN: Laitan itestäni kroppakuvan tänne uuden vuoden jälkeen ja kuukauden päästä uusiks. 
Olen synnyttänyt huhtikuussa ja saanut n.20kg painoa pois. Aika helpolla, olin 6 viikkoa Juttadieetillä, ja tykkäsin olosta. Ruokavalio tökki vähän pidemmän päälle,mutta mielikuvituksella pääsee pitkälle. Ja tarviiko kaiken aina ollakaan niin herkkua ja hyvää? 

Liikkumaan kunnolla en ole pystynyt piiitkään aikaan, sillä polveni,tai tarkemmin polvilumpio, oli PUOLITOISTAVUOTTA murtuneena,kunnes se viimein syksyllä leikattiin. Siitä oon nyt männä kuukaudet toipunut...Ja nyt,viimein,pääsen liikkeelle oikeasti<3.

Ruokavalion perussetti:
Aamupalaksi leipä/rahka+mehukeitto /puuro
Lounaalta hiilarit "pois", eli kasviksia ja vähärasvaista lihaa/kalaa/kalaa
Välipala rahka+mehusoppa
Päivällisellä hiilarit mukaan (peruna/riisi/pasta) mutta muuten sama setti kuin lounaalla
Iltapalaksi rahka+mehukeitto/munakas

...Tässä siis vaan pelkistetty versio ruokavaliosta,tarkempia syömisiä päivittelen sitten kun on aika siirtyä SANOISTA TEKOIHIN..

Ja se treeni. :) Aerobista ja kuntosalia 3-4 krt viikossa kutakin sekä uutena harrastuksena vesijuoksua!

Nyt mie näytän itelleni että tämä on se mihin mie pystyn ja mitä HALUAN. Tällä hetkellä enemmän kuin mitään muuta.

Oon ollut enemmän tai vähemmän PYÖREÄ koko ikäni. 
15-vuotiaana laihduin 17kg VAIN syömällä vähemmän. Meinas mennä pakkomielteilyks jopa,enkä ollut lainkaan tyytyväinen itseeni silti.. Sittenpä se paino ihan syömisellä nousi, ja sain kiloja tuplasti takas. Tässä vaiheessa olin 18. Join hurrjasti ja elin epäterveellisesti. Asuin Helsingissä, ja 19 vuotta täytettyäni olin muuttanut äidin helmoihin Joensuuhun, ja meillä alkoi yhteinen karppikuuri. Kiloja lähti 27 :) Tykkäsin niiiin itsestäni,olin n. kokoa 40 ja oli kivaa kun sain pitää taas ihania vaatteita vaikka bikinikuosi olikin kaukana. Miehiltäkin tullut huomio häkellytti :D No joo..sittenpä taas mentiin. 20-vuotiaana aloin odottamaan esikoista ja kiloja pompsahtikin reilut 30. Ehdin tiputtamaan jokusen,kunnes tulin uudelleen raskaaksi. Toisen raskauden aikana kiloja kertyi n. 12 mutta olihan elopainoakin jo enemmän kuin tarpeeksi. Pikkukakkosen synnyttyä huhtikuussa olen saanut tosiaan kiloja kivastikin pois., ja välillä JOPA pidän itsestäni. Mutta nyt on aika tehdä se lopullinen muutos ja sanoa bye  bye sekä ylipainolle että itseinholle :) -20kg on vuoden päästä poissa. 

Tsemppaillaan toisiamme <3

..Tällasta tänä iltana,muutama lasi viintä ja unille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti