torstai 26. joulukuuta 2013

PAKKO SAADA PUMPPI PÄÄLLE!!

..Tai sitten ei :D hah, kiinnostuit kuitenkin otsikosta,joten olethan hyvä ja luet tekstini loppuun,vaikka ma en nyt maha rillakkana jouluherkuista järin pumppaile.. :) Istun fiksuna keittiönpöydän ääressä,kuvittelen olevani Sinkkuelämää-Carrie ja mietin lukeekohan tätä kukaan ikinä, mutta pitkän sulattelun jälkeen aloitan oman tarinointini Nyt.
Olen  Jenni, 23-vuotias naisenalku. Kahden pienen apinan äiti,hiukka vanhemman miehen avo, snadisti ylipainonen (LUE:ikuisella dieetillä),silti ihan söpö ja ihmisenä aika kiva. Mammalomailen ja kovasti mietin mikä miusta tulee isona. 

Tämä EI ole muoti/sisustus/fitness/ahh meillä on kaikki täydellistä-blogi,mutta toivottavasti saisin kuitenkin kiinnostavaa tekstiä aikaan. Lapsiperheen surkuhupaista arkea,diettaamista ja treenailua (hope so :D ), isoja iloja pienistä asioista,välillä surujakin-niistä on miun elämä tehty. Viime vuodet on opettaneet, että kaikesta voi selvitä ja ihminen voi muuttua. Tapanani on olla PIKKASEN liian avoin, joten toivottavasti ymmärrän jonkun toleranssin asioissa täällä pitää..iik. 
Opettelen nyt käyttää tätä joten lisää tekstii huomenna luvassa. 

JÄTTÄKÄÄ merkkejä, jos käytte lukemassa :)

Rauhallista Tapsanpäivän iltaa <3


3 kommenttia:

  1. Onnea uudesta blogista ja kirjoitus "uran" alusta.Lähes seinänaapurinasi liityn ikuisten vyötärön metsästäjien tiimiin ja lupaan olla pumpissa sitten joskus ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos :D Metsästetään sitä vyötäröä yhdessä..;)

      Poista