sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Sitähän se kaikki on,rakkautta rakkautta vain..

..Oi mikä ihana biisi tuo.
Niin rakkaus. Luonnollisesti miun elämässä lapset kuuluu rakkauslistani kärkisijoille,samoin miun mies. Parhaat ystävät ja lähisuku siellä myös. Paljonpaljon oikeasti rakkaita ihmisiä <3 

LAPSET ovat iältään 2v ja 9kk, poika ja tyttö. Ikäeroa heillä siis 1v3kk joten aikamoista sirkusta meidän arki ON. Meillä lauletaan paljon ja kuunnellaan musiikkia,ulkoillaan, leikitään, pussaillaan ja halitaan. Oon mielestäni hyvä äiti, hermot vaan vois olla 100m pidemmät ja suu suoltaa vähemmän kirosanoja.. Kotona oon tähän asti viihtynyt, kun on päästy kerhoilemaan ja puistoilemaan muidenkin mammojen & muksujen kans ja ollu suht´ helppoa arkea pyöritellä. Mutta NYT  tuntuu siltä että mitta on kotia täynnä ja haluan muutosta.. Huomaa että VAIKKA tunnet olevasi hyvä äiti ja pärjäät siinä hyvin, niin jokaikinen itsetunnon solu mitä vaikka työelämään tulee (APUA AIKUISIA IHMISIÄ ILMAN LAPSIA) on murentunut.. EI miusta oo mihinkään,en osaa, kuitenkin mokaan tai nolaan itseni..EI miusta vaan oo. Tämä on tyhmää,mutta en varmaan ole ainoa? Kotiin on helppo jäädä jumiin,mukavuusalue josta voi olla vaikea poistua,oletteko huomanneet?

Aihehan pomppas,mutta rakkausteemalla jatkan..

J<3J
Meillä on miun miehen kanssa ikäeroa 17 vuotta.. OMG joo ma tierän! ;)  Mutta me ollaan kyllä mielestäni varsin perfect match siltikin. En tässä nyt valota olosuhteita, joissa tavattiin, mutta molemmat on muuttuneet niistä ajoista ja kovin. Meidän on vaan niiin hyvä olla yhdessä, riidellään kyllä ihan hitosti ja molemmat aika kilipäitä, mutta en vaihtais tuota mihinkään.  Kyllähän me jonkin verran vastustusta ja ihmettelyä aluksi saatiin,mutta vuosien kuluessa on jokainen lähipiirissä ja vähän kauempanakin varmasti nähnyt ne syyt miksi yhdessä ollaan. Kuluva vuosi kaikkinensa on ollut meille aikamoinen parisuhteen koetinkivi mutta näistä tilanteista kun SELVITÄÄN,niin selvitään mistä vaan..
Huumorintaju, yhdessäolon helppous ja TEKIS MIELI SANOA intohimo (oli se totta tai ei..:D) on meidän suhteen kantavat voimat. Molemmat myös rakastaa noita nukkuvia apinoita yli kaiken.

 Ystäviä ilman en jaksais ja pärjäis..tai pääsis ikinä pois kotoa :) Ilot ja surut jaetaan,voin soittaa vaikka vessanpöntöltä jos niikseen tulee asiaa. Ihanat <3

On paljon lähisukua,tietysti äitiä ja isää, isäpuolta,äitipuolta,sisaruksia,miehen sukua,serkkua ja muuta herkkua.

Näistä elämän kantavista voimista se oma onni pitkälti muodostuu...

http://www.youtube.com/watch?v=utGOmzuFswY



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti